AIACE-DANMARK 
Skip Navigation Links
Forside
Medlemskab
Kontakter
Vademecum
EU Login - IT
Information
Medlemsliste
Arrangementer
Sygekassen
Pension og Velfærd
Ved Dødsfald
Bestyrelsen
Links
Arkiv
  
Mangler du adgangskode?

Koden giver adgang til materiale forbeholdt medlemmer af AIACE Danmark.

Anmodning sendes til:
aiace-webmaster@aiace.dk

 

Juridisk meddelelse


 

 

Orienteringsbreve fra AIACE-Danmark

Foreningen udsender tre-fire gange årligt et orienteringsbrev til medlemmerne.Tidligere udsendte orienteringsbreve er tilgængelig nedenfor.

 

 

VOX - magasin fra AIACE-Internationale

Aiace-Internationale forestår redaktionen af "VOX", som udsendes af Kommissionen til alle pensionister. De seneste VOX kan ses online på Aiace-International's hjemmeside.

 

Yammer er et socialt netværk, som bruges af Kommissionens ansatte, men pensionister har nu også adgang, uanset hjeminstitution. Det er en brugervenlig platform, hvor deltagerne kan offentliggøre meddelelser og spørgsmål, udveksle meninger og ideer osv. Indlæggene er enten tilgængelige for alle brugere eller kan være forbeholdt en privat, afgrænset gruppe.

Under Yammer er der oprettet en ”After EC Group” for pensionister. Her kan der ligeledes rejses spørgsmål, udveksles synspunkter og diskuteres. Man kan også kommunikere med tidligere kolleger. Der henvises ofte til nyttige informationer, som kan downloades, ligesom Kommissionens tjeneste for relationerne til pensionisterne ofte tager del i diskussionerne.

Man kan oprette sig som deltager her: https://www.yammer.com/afterec, hvorefter man normalt inden for kort tid vil modtage en ”invitation”. Alternativt kan man kontakte foreningens web-master: aiace-webmaster@aiace.dk.

 

Tidligere udsendte Orienteringsbreve